Hotel Watergang

Hotel       Eetcafé      Terras       Kanoverhuur

Kanoverhuur......door prachtig historische omgeving en groot natuurgebied

(in verband met tijdelijk personeelstekort zijn de boten alleen voor dagprijs te huur, dus ongeacht hoe lang u gaat varen, de prijs is 30 euro per boot. Een dag is tussen 10.00 en 20.00 uur)

Wij verhuren 2 en 3 persoons Canadese kano's en 1 persoons Kajaks voor prachtige watertochten door historisch Watergang en Waterland. 

Maar 10 minuten per bus 305 vanaf Amsterdam Centraal Station, bushalte voor de deur. 

Als u met de auto komt, gratis parkeren op eigen terrein.

Twee uitersten: een bezoek aan Musea, de Dam, Wallen en uitgaansleven in het centrum van Amsterdam, en de waterrecreatie in Watergang: ze liggen slechts 10 bus- of autominuten uit elkaar.

De kano's zijn geschikt voor 2 volwassenen of 3 kinderen, of een combinatie, een beetje afhankelijk van gewicht en leeftijden.

Voor wie alleen het natuurgebied wil verkennen, hebben we  1 persoons kajakken.

Het tarief voor alle boten is 10 euro voor het eerste uur, en 5 euro voor elk volgend uur, alles per boot, met maximum dagprijs per boot (tussen 10.00-2000u): 30 euro   

Bel voor informatie of reserveringen: 06-20394895


Bereikbaarheid:

-met openbaar vervoer: bus 305 vanaf Centraal Station Amsterdam, uitstappen na 10 minuten halte Watergang-Dorp, u ziet het café

OF: met metro NOORD naar metro station NOORD en dan: bus 301/307, 5 minuten naar Watergang-Dorp

-met auto: door IJtunnel richting Volendam OF vanaf A-10 ringweg afrit Volendam, en dan: 

rij eerst richting Volendam, volg bij benzinestation borden richting Ilpendam, en daarna na 1 km Watergang 2x rechtsaf, vrij parkeren op eigen terrein-met fiets kan ook: vanaf Centraal Station met de pont Buiksloterweg naar de overkant (gratis), en dan alsmaar langs de westoever van het kanaal fietsen. Bij het kabelpontje oversteken naar de oostoever (50 cent) Andere optie: ga halverwege de rit, in de bocht naar rechts, mee over de 'draaibrug', en daarna pas linksaf, verder langs de OOSTOEVER van het kanaal. Dan hoef je niet met het pontje naar de overkant.