Hotel Watergang 

Eetcafé      Terras       Kanoverhuur      Kamers                      

Kanoverhuur.......prachtig historische omgeving en groot natuurgebied, varen, dieren kijken, genieten van de stilte, zwemmen in meertjes


Wij verhuren Canadese kano's en Kajaks voor prachtige watertochten door historische dorpjes zoals Watergang, en het gebied Waterland. Ongelofelijk groot natuurgebied vlak boven Amsterdam. Met veel natuur, meren, plassen, sloten, kanalen, bruggetjes (bukken...), en mooie plekjes op eilanden om even te rusten en te genieten van het uitzicht. Zowel heel veel vogels te zien, net als koeien, paarden en schapen die u nieuwsgierig zullen aankijken, want er kunnen geen auto's of fietsen bij ze komen. Het gebied strekt zich uit van Watergang, Broek in Waterland, tot aan Landsmeer en het Twiske.

U start in Watergang-Dorp. Wij hebben goede waterkaarten voor vele soorten routes.  

Slechts 10 minuten per bus 305 vanaf Amsterdam Centraal Station, bushalte voor onze deur. Of vanuit Purmerend: bus 301, 305, 307 stoppen allemaal voor de deur. 

Als u met de auto komt, gratis parkeren op eigen terrein.

Beschikbaarheid en prijzen:

De kano's zijn geschikt voor 2 volwassenen of 3 kinderen, of een combinatie, een beetje afhankelijk van gewicht en leeftijden. Dat kunnen we ook ter plekke bekijken.

Onze Kajaks zijn 1 persoons.

Het kleine huurtarief voor alle boten is 20 euro per boot, dat is voor 3 uur huren of korter. Een hele dag (terug voor zonsondergang) is 35 euro.

Korting 10% bij huur van 3 of meer boten tegelijk door 1 huurder. 

Bel of sms of email voor informatie of reserveringen: info@hotelwatergang.nl of 0620 394 895


Bereikbaarheid:

-met openbaar vervoer: bus 305 vanaf Centraal Station Amsterdam, uitstappen na 10 minuten halte Watergang-Dorp, u ziet het hotel/café

OF: met metro NOORD naar metro station NOORD en dan: bus 301/307, 5 minuten naar Watergang-Dorp

-met auto: door IJtunnel richting Volendam OF vanaf A-10 ringweg afrit Volendam, en dan: 

rij eerst richting Volendam, na 1 km ga links richting Ilpendam, en dan na 1 km afslag Watergang-Dorp 2x rechtsaf (U-bocht), vrij parkeren naast Café-met fiets kan ook: vanaf Centraal Station met de pont Buiksloterweg naar de overkant (gratis), en dan alsmaar langs de westoever van het kanaal fietsen. Bij het kabelpontje oversteken naar de oostoever (50 cent) Andere optie: ga halverwege de rit, in de bocht naar rechts, mee over de 'draaibrug', en daarna pas linksaf, verder langs de OOSTOEVER van het kanaal. Dan hoef je niet met het pontje naar de overkant.